Team Boiliecenter

Boiliecenter bestaat uit de volgende team leden.

Harrie Boer

Harrie Boer ( Eigenaar )

Hallo Ik ben Harrie Boer en de eigenaar van Boiliecenter.nl. ik vis veelal op putjes en vijvers, ook kanalen zijn mijn favoriet. ook bezoeken we met regelmaat een betaalwater in Frankrijk of Nederland.

Dannij Wijers

Mijn naam is Danny Wijers ik ben 15 jaartjes jong en kom uit het mooie Limburg Ik ben nu 2 jaar een jeugdteam member van boiliecenter.nl .Ik ben toen ik 3/4 jaar oud was begonnen met de vaste stok voorntjes te tikken. Maar op mijn 8ste kreeg ik het karper virus te pakken. Ik vis vooral op vijvertjes, grindgaten en kanalen. Omdat ik niet heel veel tijd heb zijn het meestal korte en instant sessies en zo probeer ik mijn vissen te prikken.

Gerard Den Otter

Sinds een aantal jaren actief als team member bij Boiliecenter.nl De nieuwe lijn bollen bevallen me prima en passen perfect in mijn visserij .Een positief en gezellig team waar ik nog lang deel van mag uitmaken

Ron Kreeft

Hallo ik ben Ron Kreeft,

Ik vis al 20 jaar op karper en ben sinds twee en een half jaar team member van Boiliecenter van Harrie Boer.Vis met de producten van Boiliecenter die zijn te vinden op zijn website.

Resultaat zie foto een mooie schubkarper van 25 pond in Nederland gevangen.

Collin ter Steege

Ik ben Collin ter Steege 41 jaar oud . Ik ben trambestuurder van beroep in het mooie Den Haag en woon in Zoetermeer. Ik vis al zo’n 25 jaar op karper en ben het meest te vinden bij de parkvijvers in de buurt ook de polder wil ik wel eens bevissen en uiteraard een paar keer per jaar naar Frankrijk of België. Maar vis is vis en genieten staat voorop

Michael Bakker

Ben Michael Bakker, woonachtig in het mooie Groningen. Vissen op karper is voor mij pure ontspanning. Vis op verschillende wateren van kanaal, vijvers en putjes.

Fred Bruggeling

Ik ben Fred Bruggeling, 53 jaar en kom uit Den Haag. Wat mijn visserij betreft, vis ik graag in de polder .Maar ook op putten en plassen vis ik regelmatig. Ook vis ik graag op btw water in Nederland, België en Frankrijk. Wat voor mij het belangrijkste is, is genieten aan de waterkant, vis of geen vis.

Steef Zenden

Mijn naam is Steef zenden. Ik ben 49 jaar oud. Ik ben sinds afgelopen jaar lid van het team geworden Ik vis al meer dan 35 jaar op verschillende manieren op karper, statisch, met de pen of drijvend. Minimaal 2 keer per jaar ga ik naar diverse BTW-en in Frankrijk. Mijn motto is: “ Elke karper telt, niet alleen de grote karpers tellen maar ook de kleine karpers! Het belangrijkste is dat je geniet van de aanbeet en de vangst, plus behandel elk karper met respect"!!! Ik bevis diverse soorten wateren, van sloten tot kanaaltjes tot plassen en BTW-en in Frankrijk, België en Nederland.

Mariska Tophoven

Hoi, ik ben Mariska Tophoven. En woon in het pittoreske Andijk in noord Holland. Sinds heugen is vis ik al en zoals meeste begonnen zijn op wit visjes en uiteindelijk op de karper blijven steken. Ik mag momenteel als enige dame het team versterken van Boiliecenter.nl maar tevens mag ik mij ook een trotse member noemen van het Nederlands damesteam karpervissen. Ik vis graag in de polders en op zandputten waar de uitdaging groot is om een vis te mogen vangen.

Nick van Wijchen

Mijn naam is Nick van Wijchen. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Brabant. Ik vis nu zo’n 6 jaar op karper en ben het meeste te vinden op putjes, grote putten, zand afgravingen en rivieren. Ik kreeg een mooie kans om voor boiliecenter.nl te vissen en onderdeel uit te maken van een leuk team. De eerste vis heb ik recent gevangen op de White Amino. En heb het vertrouwen dat ik nog vele vissen mag vangen.

Sjuul Jenniskens

Mijn naam is Sjuul. Ik ben 12 jaar en woon in Beegden. Op mijn 5e ben ik gaan vissen. Begonnen met voorntjes en sinds afgelopen jaar vooral op karper. Helaas is het niet altijd raak maar vaak vang ik toch een aantal 15+ ponders. Ik vis in de regio Midden-Limburg op de kleine en middelgrote wateren, maar ik ga ook weleens de uitdaging aan om op de moeilijkere en grote wateren te vissen. Het liefst vis ik met de hair rig. Ik vind het heel leuk dat ik voor Boiliecenter.nl mag vissen en hoop dat ik met de boilie’s van Boiliecenter snel mijn PB kan verbreken.

Ariën Oosterwijk

Ik ben Ariën Oosterwijk. Ik ben 14 jaar en kom uit Meteren in het mooie Gelderland. Het liefst vis ik op kleine grind/zandputten. Ik hou van de rust tijdends het vissen en de spanning tijdens een dril. Maar het belangrijkste van het vissen is genieten van de natuur de rust en de vangsten. Elke vis is er één. Groot of klein, maakt niet uit, vis is vis.