Team Boiliecenter

Boiliecenter bestaat uit de volgende team leden.

Harrie Boer

Harrie Boer ( Eigenaar )

Hallo Ik ben Harrie Boer en de eigenaar van Boiliecenter.nl. ik vis veelal op putjes en vijvers, ook kanalen zijn mijn favoriet. ook bezoeken we met regelmaat een betaalwater in Frankrijk of Nederland.

Dannij Wijers

Gerard Den Otter

Sinds een aantal jaren actief als team member bij Boiliecenter.nl De nieuwe lijn bollen bevallen me prima en passen perfect in mijn visserij .Een positief en gezellig team waar ik nog lang deel van mag uitmaken

Ron Kreeft

Hallo ik ben Ron Kreeft,

Ik vis al 20 jaar op karper en ben sinds twee en een half jaar team member van Boiliecenter van Harrie Boer.Vis met de producten van Boiliecenter die zijn te vinden op zijn website.

Resultaat zie foto een mooie schubkarper van 25 pond in Nederland gevangen.

Collin ter Steege

Ik ben Collin ter Steege 41 jaar oud . Ik ben trambestuurder van beroep in het mooie Den Haag en woon in Zoetermeer. Ik vis al zo’n 25 jaar op karper en ben het meest te vinden bij de parkvijvers in de buurt ook de polder wil ik wel eens bevissen en uiteraard een paar keer per jaar naar Frankrijk of België. Maar vis is vis en genieten staat voorop

Michael Bakker

Ben Michael Bakker, woonachtig in het mooie Groningen. Vissen op karper is voor mij pure ontspanning. Vis op verschillende wateren van kanaal, vijvers en putjes.

Fred Bruggeling

Ik ben Fred Bruggeling, 53 jaar en kom uit Den Haag. Wat mijn visserij betreft, vis ik graag in de polder .Maar ook op putten en plassen vis ik regelmatig. Ook vis ik graag op btw water in Nederland, België en Frankrijk. Wat voor mij het belangrijkste is, is genieten aan de waterkant, vis of geen vis.

Steef Zenden

Mijn naam is Steef zenden. Ik ben 49 jaar oud. Ik ben sinds afgelopen jaar lid van het team geworden Ik vis al meer dan 35 jaar op verschillende manieren op karper, statisch, met de pen of drijvend. Minimaal 2 keer per jaar ga ik naar diverse BTW-en in Frankrijk. Mijn motto is: “ Elke karper telt, niet alleen de grote karpers tellen maar ook de kleine karpers! Het belangrijkste is dat je geniet van de aanbeet en de vangst, plus behandel elk karper met respect"!!! Ik bevis diverse soorten wateren, van sloten tot kanaaltjes tot plassen en BTW-en in Frankrijk, België en Nederland.

Mariska Tophoven

Hoi, ik ben Mariska Tophoven. En woon in het pittoreske Andijk in noord Holland. Sinds heugen is vis ik al en zoals meeste begonnen zijn op wit visjes en uiteindelijk op de karper blijven steken. Ik mag momenteel als enige dame het team versterken van Boiliecenter.nl maar tevens mag ik mij ook een trotse member noemen van het Nederlands damesteam karpervissen. Ik vis graag in de polders en op zandputten waar de uitdaging groot is om een vis te mogen vangen.